Tată de profesie – Daddy Cool (2017)

Tată de profesie – Daddy Cool (2017) Online Subtitrat


Regia: Maxime Govare
Actori: Vincent Elbaz, Laurence Arn, Jean François Cayrey, Grégory Fitoussi
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Tată de profesie – Daddy Cool

La patruzeci de ani, Adrien din filmul Tată de profesie – Daddy Cool dă dovadă de atâta imaturitate, încât iubita lui, Maude, se gândeşte serios să-l părăsească. Ea are treizeci şi cinci de ani şi visează la o familie. Ca să-şi recâştige mare iubire a vieţii, Adrien se hotărăşte să deschidă o creşă la domiciliu chiar în viitorul fost apartament conjugal. Este începutul unei improbabile experienţe educative…

În cazul în care titlul Tată de profesie – Daddy Cool nu va eșua pentru a evoca la unele celebru tub Boney M grup, nu este în nici un caz un film muzical. Acest “tatic la modă” este doar firul unei metode de educație (care nu este interzisă să judece discutabilă) susținută de un bărbat în anii ’40, care are dificultăți în a se îngriji de el însuși.

După ce a văzut dificultățile părinților tinerilor de a găsi un loc de pepinieră. Maxime Govare a ales pentru al doilea film al său (după orice prima dată co-regizat cu Noémie Saglio). Pentru a desena un portret al unei eterne lipsită de griji. Care, deși nu au niciodată nu a avut cel mai mic contact cu nici un copil mic. A decis să creeze o structură care să le primească. Un pretext pentru regizor de a încerca comedia romantică de sos american. Care se sfârșește prin turnarea în farsa scatologică, în ciuda unei bune turnări.

Adrien și Maud locuiesc împreună timp de zece ani. Este pasionată de desen, este vorba de muzică. Dacă au condus până acum o viață boemă, Maud vrea să înceapă o familie. Cariera sa a luat o schimbare profesionala. Ea este sub presiunea publisher-ului ei (Axelle Laffont), cu care trebuie, cu orice preț, să livreze un album de benzi desenate pe an.