Tarnation (2017)

Când Oscar este concediat și prietenul său iese (ia pisica), se îndreaptă spre o cabină la distanță în pădurea din fața unui oraș-fantomă numit TARNATION. Aici intenționează să reflecteze asupra alegerilor ei de viață.

Din păcate; pentru Oscar; lemnul găzduiește un DEMON UNICORN; al cărui maestru satanic caută sângele lui Oscar pentru a finaliza un ritual care va ridica SATAN HIMSELF din Iad. Oscar este aruncat într-o luptă cu o forță demonică care poate avea pe cineva și orice; trăind în pădure. Oscar trebuie să lupte pentru viața ei și; în cele din urmă; să se confrunte cu răul din sufletul ei; să oprească TARAȚIE care să cadă asupra lumii.

Această caracteristică australiană minore-bugetare merge pe jos de plimbare de a arunca idei gimmicky acolo și de a vedea ce bastoane. Panza este abstractă și impulsivă de la perete la perete. Așa că pregătiți-vă să fiți împiedicați și să vă lăsați în picioare; să vă înecați în sânge; să faceți niște melodii și să fiți bombardați de bomboane posedate (prietenii răniți) în ceea ce simți ca un bâzâit de omagii de gen.


Regia: Daniel Armstrong
Actori: Jasy Holt, Emma-Louise Wilson, Blake Waldron
2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.7


Tarnation (2017) Online