Tărâmul morții – Jungle (2017)

Tărâmul morții – Jungle (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Greg McLean
Actori: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Alex Russell
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tărâmul morții – Jungle

Jungle este un thriller psihologic bazat pe povestea adevarată a lui Yossi Ghinsberg și a doi dintre prietenii săi. Care au trăit trei săptămâni într-o parte neexplorată a junglei Amazonului. Bazată pe cea mai bine vândută carte al lui Yossi Ghinsberg. Pelicula este o poveste adevărată despre supraviețuire. Patru călători se întâlnesc în Bolivia și se îndreaptă spre inima pădurii tropicale amazoniene. Dar ceea ce începe ca o aventură de vis se deteriorează rapid într-un coșmar periculos.

În timpul aventurii lor, Yossi suferă un accident teribil și se separă de restul grupului, fiind nevoit să supraviețuiască singur în sălbăticie, fără echipamente, hărți, și fără exerciții pentru supraviețuire. Atunci când teama se instalează, nu rămâne decât să-și mențină speranța vie. „Jungle” este o poveste a prieteniei și a învățăturilor naturii, precum și o poveste reală și terifiantă despre o aventură într-unul din cele mai sălbatice locuri de pe planetă.

McLean și scriitorul său ar fi trebuit să-și folosească prima oră pentru a construi legături mai puternice și mai relatabile între protagoniști, în loc să opteze pentru a prezenta o abordare destul de directă. Uită-te la “The Lost City of Z” sau la “127 Hours” și vom ști de ce aceste filme au reușit să rezoneze mult mai bine decât “Jungle”. Câteva scene de corp-groază (cum v-ați imagina într-un film Greg McLean) sunt obligate să-l facă pe spectator să se răstoarne. Cu toate acestea, “Jungle” pur și simplu avea nevoie de mai multe șocuri, mai multe emoții și arcuri de caractere bine rotunjite.