Tapestry (2019)

Tapestry (2019) online subtitrat este povestea unui om (Stephen Baldwin) în mijlocul unei crize personale și spirituale grele. Ajutat de tatăl său (Burt Young) și de familia sa, se îmbarcă într-o călătorie personală care îl va schimba pentru totdeauna.


Regia: Ken Kushner
Actori: Tina Louise, Stephen Baldwin, Burt Young
An: 2019
Gen: Drama, Familie
IMDB: 3.3


Tapestry (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Tapestry (2019)

Tapestry (2019) este o dramă tematică a credinței creștine, care reflectă parcelele multor astfel de filme – lucruri rele se întâmplă cu “cei mai buni dintre noi” și acei oameni se descurcă găsind credința lor creștină. Ryan (Stephen Baldwin), care și-a pus de mult timp slujba financiară în fața familiei sale, este concediat pentru un motiv clar explicat, dar nu poate să-și împărtășească vărul cu soția lui Grace (Kika Magalhaes).

În același timp, el învață că mama lui devotată Rose (Tina Louise) moare de cancer și că tatăl său, Ian (Burt Young), se confruntă cu această cunoaștere teribilă timp de luni întregi. Grace este furios să învețe de la un prieten că Ryan nu i-a spus că a fost concediat, iar ruptura dintre ele crește. O femeie care lucrează în flirt cu Ryan și cu cel mai bun prieten al său, Jay (Faron Salisbury), vine la Grace.

Ryan pare să se îndepărteze mai departe de oamenii care îi contează în viața lui atunci când mama lui suferă boala ei. Șocul deschide ochii lui Ryan la ceea ce lipsește – importanța familiei și a mesajelor de credință pe care Dumnezeu le trimite prin mama, prietenii și chiar străinii.

Un om oferă să-și fixeze anvelopa plată și, privind înapoi, Ryan poate vedea acum că omul a fost trimis de Dumnezeu. Acum că este conștient de toate acestea, filmul Tapestry (2019) sugerează că totul va fi mai bun.