Tape (2020)

Bazat pe evenimente adevărate și setat în New York, filmul Tape (2020) online subtitrat este povestea unei actrițe aspirante (Isabelle Fuhrman) care traversează căi cu partea mai întunecată a industriei divertismentului.

În Titus Andronicus al lui Shakespeare, personajul Lavinia este redus la tăcere: are limba și brațele tăiate după ce este violată de doi bărbați. În semn de omagiu pentru Lavinia, Rosa își străpunge propria limbă, își taie propriile încheieturi, își rade părul lung și apoi își acoperă durerea cu ruj închis, o beretă neagră și nuanțe, ca și cum ar fi gata să ia lumea fără frică. Rosa plasează camere ascunse atât pe corp, cât și într-un studio care aparține unui producător, Lux (Tarek Bishara).

Concentrația încețoșată a camerelor ascunse ale lui Rosa din filmul Tape (2020) surprinde diverse actrițe tinere pe care le întâlnește la o audiție TV reală. Ea ajunge sa urmeze o actriță, în special, Pearl (Isabelle Fuhrman), la studioul producătorului, unde camerele de filmare ale lui Rosa înregistrează dovezile că Pearl este manipulată în a-și scoate hainele.

Tape (2020) Film Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Deborah Kampmeier
Actori: Isabelle Fuhrman, Isabella Pisacane, Tarek Bishara
An: 2020
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 4.0


Tape (2020) Online Subtitrat


Trailer