Tango One (2018)

Trei ofițeri din Tango One (2018) sunt desemnați să meargă sub acoperire și să se alăture unei misiuni de capturare a lui Den Donovan. Universal Pictures a debutat primul trailer pentru viitorul lor thriller britanic Tango One, care sosește digital pe 5 martie și apoi pe DVD din 19 martie.

Intrați în subteranul criminal din Londra; nemilos și pregătiți-vă pentru acțiunea celei mai brutale comenzi când adaptarea filmului Thango One a lui Stephen Leather a lansat pe 5 Martie descărcări digitale și DVD de la 19 martie 2018.

Bazat pe romanul premiat și cel mai bine vândut de către autorul thriller britanic Stephen Leather (Murder in Mind; London’s Burning) și regizat de Sacha Bennett (Get Lucky; încă ucid vechea cale); Tango One este un ritm rapid crimă de crimă despre cât de departe va merge un om să-și salveze fiica și să-și salveze imperiul criminal de la colaps.

Când trei recruți sub acoperire primesc o misiune imposibilă de a lua unul dintre cei mai căutați oameni din lume; un renumit comerciant de droguri; Den Donovan (Vincent Regan 300; Bonded by Blood); nu au nici o idee cu cine au de-a face. În timp ce sub acoperirea recrutează centimetri mai aproape de ținta lor; fiecare este tras de liderul criminal carismatic – prea aproape; probabil; să-și amintească regulile.


Regia: Sacha Bennett
Actori: Richie Campbell, Vincent Regan, Sophie Colquhoun
An: 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 5.2


Tango One (2018) Online