Tango libre (2012)


Tango libre (2012) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Philippe Blasband, Anne Paulicevich
IMDB Rating: 6,0
Regizor(i): Frédéric Fonteyne
Actori: François Damiens, Sergi López, Jan Hammenecker

Scenariul original Tango libre a fost scris de Anne Paulicevich, care împărtășește credit pentru adaptare și dialog cu Philippe Blasband. Ea, de asemenea, joaca ca Alice, o asistentă medicală spirit liber care crede că este posibil să iubești mai mult de un om fără preferințe. Refuzul filmului Tango libre ei judeca pe această poziție este printre trăsăturile sale mai răcoritoare. Dar centrul dramei și conducta de privirea intensă este Jean Christophe, sau JC (Francois Damiens), un paznic de închisoare introvertit. În ciuda o aptitudine naturală pentru dans care este la egalitate cu jenă lui socială, singuratic existența lui JC, înstrăinat este exonerat numai prin interacțiunea lecții de tango pe săptămână.

După ce a fost incheiat un parteneriat cu nou-venit Alice într-o seară în clasă, el este surprins atunci când ea se transformă în camera vizită la închisoare. Observând în tăcere, JC află că Alice este casatorit cu prizonierul spaniol cald-temperat Fernand (Sergi Lopez) și este, de asemenea, iubita lui de colegul de celulă flamand mai taciturn Dominic (Jan Hamenecker). Cei doi bărbați au fost incarcerati, respectiv de 10 la 20 de ani pentru rolurile lor intr-un jaf și crimă prezentat pentru scurt timp într-un lent-mo pre-titluri flash. Alice și vechi de 15 ani, fiul ei Antonio (Zacharie Chasseriaud) împartă vizitele lor în mod egal între cei doi, ca o familie cu doi tați.

Când Fernand preia pe atenția JC față soția sa și învață de întâlnirea lor tango, el reacționează violent. Dar mai interesant, el se apropie de deținuți argentiniene dure închisorii (conducător de jucat de renume fondatorul Tango Nuevo Mariano Chicho Frumboli) să-i dea lecții de tango, subliniind importanța primordială a fizică în relația sa cu Alice in filmul Tango libre.