Tangled Ever After (2012)


Tangled Ever After (2012) film online subtitrat

Regia: Nathan Greno, Byron Howard
Actori: Zachary Levi, Nathan Greno, Kari Wahlgren, Alan Dale, Mandy Moore
Anul: 2012
Gen: Animatie, Actiune
Durata: 6 minute
IMDB: 7.8/10 din 3388 voturi

După ce, la un moment dat, tellings directe de basme clasice stropite cu piesa pare a fi formula Disney pentru filmul magic. Dar dacă succesul critic și de box-office al filmului Rapunzel 2010 “O poveste încâlcită” are nimic de a preda, o nouă abordare a basme animate poate însemna studioului până la adânci bătrâneți.

“O poveste încâlcită” zguduit clasic formula printesa Disney, adăugând un avans de sex masculin și un strop de umor pentru a însoți 70 picioarele părul de aur și tiara sclipitoare de poveste tradițională. Cele mai multe dintre personaje principale filmului sunt din nou în “Tangled Ever After”, un nou scurt animat care a deschis in cinematografe acest week-end, arătând înainte de re-lansarea 3D a “Frumoasa si Bestia”.

“Noi nu vrem să facem o continuare de dragul continuări,”, a declarat Byron Howard, un animator Disney care, impreuna cu Nathan Greno regizat filmul 2010 și noul termen scurt. “Povestea trebuie să fie în valoare de a spune.”

“Filmul fel de butoane, dar singurul lucru pe care nu a făcut în film Tangled Ever After a fost o nunta”, a adăugat Greno. “Nu ar fi o nunta frumoasa de Flynn și Rapunzel, la fel ca nunta regală. Ar fi atât de mare, mare eveniment. Și Byron și m-am gândit, “Ei bine, asta nu e de divertisment. Poate fetițe ar dori sa ma uit la asta, dar asta e despre asta. “”

Deci Greno și Howard transformat accentul pe unele personaje de sprijin de la “Tangled Ever After” – Pascal, animale de companie cameleon Rapunzel, iar Maximus, un cal cu inima unui soldat și abilitățile de urmărire de un ogar. Cele două personaje s-au bazat pe stele filmului mut Charlie Chaplin și Buster Keaton, Howard a declarat, și cu condiția ca animatorii “o oportunitate de a face o mulțime de prost gust”, care nu-l face în filmul.