Tangerines (2013)

Tangerines (2013) Film Online Subtitrat

Alt titlu: Mandariinid
Regia: Zaza Urushadze
Actori: Giorgi Nakashidze, Raivo Trass, Elmo Nüganen
Anul: 2013
Gen: Razboi, Drama
Durata: 87 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Scenariștii Tangerines beneficia de asemenea de actori de expresie, în special a celor a căror prezență a trăit-in poate sugera o perspectivă deosebită asupra vieții și ani de experiență într-un mod shorthanded că simpla dialog și expunerea nu poate spera pentru a realiza. Ceea ce ar putea fi ridicarea de greutati in filmul Tangerines, pentru un public devine brusc un act de transport de observație intuitiv. Duo în vârstă dinamită în “Amour” este un exemplu perfect.

Acest gând plutit prin mintea mea ca am urmarit “Tangerine,” primul film estonian nominalizat vreodată pentru un strain Oscar. Acesta este un simplu spus-desi filmul nu simplist-război despre conflictul din 1992 dintre fostele țări sovietice din Georgia și Abhazia, precum și o comunitate estonă apropiere neutru căror rezidenți au ales cele mai multe ori să fugă în patria lor ancestrală din motive de siguranță.

Cu toate acestea, această poveste Tangerines se referă în primul rând Ivo (Lembit Ulfsak), un tâmplar obtinerea-la-la-ani, care decide să rămână în urmă pentru a ajuta prietenul său îngrijorat, Margus (Elmo Nuganen), în timp ce încearcă să salveze tot ce poate de la o mandarina generos culturilor înainte de conflict ajunge praguri de locașuri lor umile.

Deși evenimentele se desfășoară în mijlocul unui decor pastorală superba cu dealuri verzi rulare și copaci cu frunze, există o starkness nimic despre acest rural in care sugerează utilizarea lui Ingmar Bergman de împrejurimile naturale din Tangerines. Apoi, există Ulfsak: lung și slabă, cu părul alb și barbă, și binecuvântat cu o figură care bespeaks de noblețe stoic, o perspectivă ciudat asupra lumii și compasiune înnăscută. Acest veteran ecran estoniană o figură remarcabilă a oboselii lumii, care este asemănător cu cel al Bergman regulat, Max von Sydow. În mod evident, va fi nevoie de mult mai mult decât un război civil atentează la el se agită pentru a miezului său.

În ceea ce privește Nuganen lui scurte și chubbier Margus, el intră într-mucegai unuia dintre țărani comice lui Shakespeare. El este la fel de nervoși ca Ulfsak este tare, iar perechea juca bine pe unul pe altul.

Inițial in filme online Tangerines, războiul ajunge la atelierul lui Ivo sub forma a două mercenari ceceni într-un jeep care se luptă pentru partea abhază. Mintea lor este în mod clar axat pe sarcinile lor militare, deoarece acestea, la prima presupun că lăzi mandarine el este construirea sunt pentru arme. Ivo, cu toate acestea, păstrează o hotărâre calmă în timp ce îndeplinește cererea lor pentru produsele alimentare înapoi la el acasă modeste. Bărbații verifica fotografii de familie sale și spioneze o tânără cu un zambet frumos. Se pare că ea este nepoata lui Ivo care a fugit cu restul familiei sale înapoi în Estonia.

Știind că soldații sunt pregătite să remarcăm despre aspectul ei, Ivo le taie cu cuvintele pupa: “Nu comenta. nu îndrăznesc. “Ei, desigur, se supun acestei om care se referă în continuare” bunicul “.