Tangerine (2015)

Noul film al lui Sean Baker, Tangerine (2015) online subtitrat urmărește doi transsexuali care, de la prostituție, trec la o comică misiune de răzbunare, vizitând mai multe spații publice aglomerate din Los Angeles. Pentru a-i putea filma, Baker și-a echipat iPhone-ul 5s cu lentile speciale, a crescut saturația și i-a urmărit pe cei doi protagoniști în timp ce se plimbau pe tocuri pe Sunset Boulevard.


Regia: Sean Baker
Actori: Kitana Kiki Rodriguez, Mya Taylor, Karren Karagulian
An: 2015
Gen: Erotice, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Tangerine (2015) Online Subtitrat


Trailer


Review Tangerine (2015)

Cei mai mulţi critici care au scris despre această comedie de Sundance au făcut mare caz de aspectele tehnice ale filmării regizorului Sean Baker cu un iPhone5S. Dar au ratat esenţialul. „Tangerine” e o poveste minunat construită, amintind de verva primelor filme ale lui Spike Lee, despre două prostituate transsexuale (jucate cuceritor de debutantele Mya Taylor și Kitana Kiki Rodriguez) care colindă de Crăciun pe străzile din Los Angeles.

Alexandra înmânează pliante pentru interpretarea sa muzicală în acea seară, și susține cu un client care refuză să plătească; Argumentul lor este rupt de poliție. Razmik, un șofer de taxi armean, preia o prostituată, dar din cabina ei iese lui când el descoperă că nu este transsexuali. El se întâlnește Alexandra și fellates ei într-o spălătorie auto, apoi se duce acasă să mănânce cina de Crăciun cu familia sa. Alexandra merge la un loc pentru a efectua un spectacol de muzică, dar nu și clienții au sosit.

Sin-Dee gaseste femeia pe care o cauta, Dinah, la un bordel într-un motel. Ea-i hauls pe un autobuz pentru a găsi Chester. Dinah ei ironizeaza pentru a crede că este doar iubita lui Chester. Sin-Dee își dă seama că este târziu pentru performanța Alexandrei și trage Dinah acolo. Meth două fum în baie bar și Sin-Dee aplică Dinei make-up. Alexandra efectuează într-un bar în mare parte gol.