Taking Earth (2017)

Taking Earth (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Grant Humphreys
Actori: Ronan Quarmby, Brad Richards, Barbara Harrison
An: 2017
Gen: SF
IMDB: 2.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Taking Earth

Am văzut sute de filme de știri și de buget scăzut. Aceste tipuri de filme sunt modul în care noii actori își învață meseria. Sincer, nu m-am gandit ca actorul a fost atat de rau. Au făcut multe la un buget scăzut. Principala problemă a fost dictatura. Accentul este în regulă, dar unii i-au răsturnat cuvintele și nu am putut înțelege ce spuneau ei. Obiectul urmăririi, băiatul adolescent, a fost foarte rău pentru el.

Nu am putut înțelege multe dintre ceea ce spune el și ar fi trebuit să fie engleza. Un lucru care mi-a plăcut era că nu făceau extratereștri ca niște monștri. Există un singur tip de umanoid. Singurele diferențe ar trebui să fie colorarea, înălțimea, limbajul și culturale; Alimente, rochii și altele asemenea. Acest film a fost mult mai bun decât districtul 9, pe care l-am urât.

Comparând-o cu filmele precum I Am Number 4 nu a fost o comparație bună deoarece am 70 de ani și am văzut multe filme și serii, iar ideea lor nu era chiar originală. Este modul în care este prezentat faptul că face totul diferența. Efectele speciale au fost destul de bune pentru un film cu buget redus. Am văzut mult mai rău. Primul lucru pe care băiatul uman nu la întrebat a fost motivul pentru care celălalt băiat a fost urmărit. Am așteptat asta și nu a venit niciodată.

Ce mi-am dat seama este că era o formă de regalitate sau de o clasă de conducere. Are puteri speciale care ar putea opri ceilalți extratereștri, dar este o presupunere. Trebuiau să intercepteze din nou, pentru a putea vedea de ce a fugit de pe planetă și mai multe despre cine sunt, cine a fost dușmanul lor și de unde au venit.


Trailer Taking Earth