Take Down (2016)

Take Down (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Gillespie
Actori: Sebastian Koch, Phoebe Tonkin, Jeremy Sumpter, Ed Westwick, Dominic Sherwood
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Take Down

Un grup de tineri proveniți din familii bogate din filmul Take Down, aflați pe o insulă, trec prin momente dificile când pe insulă își fac apariţia un grup mercenari profesioniști pentru ai răpii și să ceara o recumpărare imensă.


Trailer Take Down

https://www.youtube.com/watch?v=growt5B_c1U


Review Take Down

Încă o dată Sunt șocat la 5.3 Scorul mediu scăzut pentru acest film. Sper că odată ce oamenii citesc comentariul, ei vor evalua acest film în mod corespunzător.

I-am dat aceasta o 9. De ce? Pentru că nu se poate compara mere cu portocale. Ceea ce vreau sa spun prin faptul că este un film trebuie să fie evaluat pe valoarea investiției / de producție precum și de divertisment.

Lasă-mă să explic; Hai să luăm Barber Shop 2, de exemplu, (care are o medie de 5,9). Ea are cât de mulți actori de top evaluat (câte nu știi?), Precum și un buget de 20 de milioane (care a mers exact unde?). Totuși, a fost plictisitor, părtinitoare, prost, nu e amuzant, etc …

Acum, ia acest film … Nu am recunoscut nici actorii, bugetul a fost în mod clar scăzut deoarece nu a fost divulgate, dar linia poveste a fost mare, actorie a fost bun, peisajul a fost uimitor, și am fost distrat plăcut! În cazul în care un film are un buget mare, cu o lista de actori și regizori / producători și este teribil, merita un scor mic.

Dar, merge într-un film, care este un film de tip B, fără actori de nume (dintre care acting nu a fost rău deloc) și se face bine și este distractiv, aceasta trebuie să fie evaluat în mod corespunzător! Deci sperăm că toți ceilalți care vede acest lucru se bucură la fel de mult cum am făcut-o și ratele corespunzator.