Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas (2017)

Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas (2017) Online Subtitrat


Titlu original: Tadeo Jones 2 El secreto del Rey Midas
Regia: David Alonso, Enrique Gato
Actori: Óscar Barberán, Michelle Jenner, Adriana Ugarte
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tad the Lost Explorer and the Secret of King Midas

Tad viseaza sa devina un arheolog ce calatoreste prin toata lumea, descoperind secrete si comori pierdute, însa munca în domeniul constructiilor îl face sa viseze cu ochii deschisi în loc sa exploreze.

Sansa vietii apare atunci când este invitat sa participe la prezentarea arheologului Sara Lavrof despre ultima sa descoperire – papirusul care demonstreaza existenta colierului lui Midas; legendarul rege care a transformat tot ce a atins în aur solid. Când un miliardar diabolic o forteaza pe Sara sa-l ajute la gasirea talismanului fermecat; Tad trebuie s-o salveze pe fata visurilor sale într-o calatorie prin toata lumea în aceasta noua aventura; amuzanta si plina de actiune pe care întreaga familie o va îndragi!

A doua tranșă a torpona versiunea spaniolă (cu sediul în Statele Unite ale Americii) și animat Indiana Jones. Acum cinci ani Tadeo Jones a fost lansat și acum înapoi pentru a rula în el într-o aventură tăiat foarte similar cu modele foarte similare cu aceleași virtuți și defecte; în cazul în care ambele reportată până la capăt.