Taboo (1980)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

O prietenă de sex feminin a unei mame frustrate sexual din filmul Taboo (1980) online subtitrat încearcă să-și lărgească orizonturile cu o orgie sexuală. Deși evitând-o, noile sentimente din interiorul ei o determină să se forțeze pe fiul ei adormit. Spre uimirea ei, seducția este reciprocă.


Regia: Kirdy Stevens
Actori: Kay Parker, Dorothy LeMay, Mike Ranger
An: 1980
Gen: Drama, Romantice, Erotice
IMDB: 7.3


Taboo (1980) Online Subtitrat


Trailer


Ce este Taboo sexual

De la simpla joacă cu degetele – în vagin sau anus – au luat startul şi alte practici, cum ar fi „fisting” sau, mai exact, introducerea întregii mâini în zonele deja menţionate. Noţiunea de „fisting” vine din engleză, de la „fist”, care înseamnă pumn. În fapt, asta şi presupune fistingul: introducerea pumnului în vagin sau în anus, pentru plăcerea celui care primeşte. Practica nu este pentru oricine – ci doar cei foarte excitaţi de penetrarea… masivă.

În primul rând, dacă tu vei fi cea care fi penetrată în acest fel, trebuie să fii complet relaxată şi excitată, fie că este vorba de fisting vaginal sau anal. Lubrifiantul este foarte important în acest caz, mai ales că pumnul este destul de mare. Vaginul are propriul „lubrifiant”, însă anusul nu produce acel lichid, aşa că cel care face fisting trebuie să se lubrifieze foarte bine.

Nu se începe niciodată direct cu pumnul, ci încet, cu fiecare deget pe rând. Pentru a vă simţi bine, trebuie să comunicaţi mereu, să-i spui dacă te simţi bine, dacă ai dureri sau ce să facă. După ce a reuşit să introducă întreg pumnul, mişcările sunt aceleaşi de când faceţi sex.

Foarte important! Pentru protecţie puteţi folosi mănuşi chirurgicale, însă în acest caz nu folosiţi lubrifiant pe bază de ulei, pentru că acela topeşte latexul. În plus, unghiile trebuie să fie tăiate ca să nu cauzeze leziuni interne.


Taboo (1980)
Taboo (1980) Online Subtitrat in Romana

O prietenă de sex feminin a unei mame frustrate sexual din filmul Taboo (1980) online subtitrat încearcă să-și lărgească orizonturile cu o orgie sexuală. D

Editor's Rating:
5