Taarzan The Wonder Car (2004)

Taarzan The Wonder Car (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla
Actori: Mastan Alibhai Burmawalla, Abbas Alibhai Burmawalla
An: 2004
Gen: Indiene, Actiune, Drama, Muzicale
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Taarzan The Wonder Car

“Taarzan: The Wonder Car” este un film horror inspirat din filmul “Christine” din 1983. Deven Chaudhary locuieste impreuna cu mama sa si fiul sau, Raj. El isi petrece timpul proiectand o masina perfecta, numind-o DC, o masina foarte futurista si mai avansata decat orice alta masina de pe piata. De asemenea, el are grija de o masina, model mai vechi, primita de la tatal sau, si o numeste “Taarzan”. El se intalneste cu Rakesh Kapoor si partenerii sai, pentru a-si vinde modelul de masina, insa acestia in ciuda faptului ca sunt incantati de proiect, nu sunt de acord cu conditiile puse de Deven.

La scurt timp dupa aceea, Deven constata ca Rakesh si partenerii sai i-au furat proiectul masinii. In incercare de a-si recupera proiectul, cu ajutorul politiei. Care de fapt se dovedeste a fi mana in mana cu Rakesh, termina in a fi ucis si aruncat in rau. Toata responsabilitate de crestere a lui Raj va ramane in grija mamei lui Deven.

Actiunea filmului se va muta peste 12 ani, cand Raj intra la colegiu, iar dintr-o pura intamplare. La un centru de masini vechi va da peste “Taarzan”. Acum fiind doar o vechitura ruginita. El imprumita bani de la bunica sa pentru a o cumpara si a putea sa o reconditioneze, in memoria tatalui sau.