T2 Trainspotting (2017)

T2 Trainspotting (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Danny Boyle
Actori: Ewan McGregor, Kelly Macdonald, Jonny Lee Miller
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis T2 Trainspotting

Cu o nominalizare la Oscar, în 1997, pentru cel mai bun scenariu adaptat (John Hodge), Trainspotting s-a aflat de mai multe ori pe calea spre sequel. Însă abia anul trecut veştile concrete despre replierea producătorilor şi a regizorului Danny Boyle au apărut în publicaţiile de profi, iar pregătirile de filmare sunt în toi. Potrivit Collider.com, regizorul se află la Edinburgh, unde vor începe – abia în luna mai, însă – filmările.

Şi de această dată se pare că vom avea parte de o călătorie incitantă alături de Renton şi amicii săi trasniţi, după cum susţine şi starul producţiei, actorul Ewan McGregor. Filmul va adapta marelui ecran continuarea lui Irvine Welsh pentru Trainspotting, Porno.

„Încă nu s-a dat startul, vom începe la sfârşitul lunii mai. Scenariul este proaspăt şi este cu adevărat, foarte, foarte bun. Cred că dacă nu era aşa, niciunul dintre noi nu ar fi fost de acord să revină. Cred că avem cu toţii sentimentul că trebuie să protejăm cumva ceea ce înseamnă Trainspotting pentru public, dar şi pentru noi.”

„Niciunul dintre noi nu doreşte să facă o continuare de calitate slabă. Aşa că, dacă nu ni se prezenta un scenariu extraordinar – dar a fost exact ce ne-am dorit – nu am mai fi fost de acord să apărem în film. Aşa însă, vrem, clar vrem”, a mai spus McGregor.

Cu Jonny Lee Miller, Ewen Bremner şi Robert Carlyle alături de Ewan McGregor, Trainspotting 2 va ajunge probabil în cinematografe anul viitor.


Trailer T2 Trainspotting