Syrup (2013)

Syrup (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Aram Rappaport
Actori: Amber Heard, Shiloh Fernandez, Kellan Lutz
Anul: 2013
Gen: Romantice, Drama, Comedie
Durata: 90 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Syrup

Unui ratat îi “eclozează” o idee de milioane de dolari. Dar pentru a o vedea pusă în aplicare trebuie mai întâi să învețe să aibă încredere în dominatoarea, atractiva domnișoară Six…

Bazat pe best-seller-ul lui Max Barry, Syrup este o comedie agresivă care arată o lume gâtuită de publicitate, văzută prin ochii unui tânăr, proaspăt absolvent, cu o diplomă de marketing. Produsul genial pe care vrea să-l promoveze și de care e sigur că-i va aduce faima, un “sirop” cu nume obscen, poate să-l coste tocmai pierderea dragostei vieții sale, proaspăt dobândită, așa că…

ntroducandu-se cu un monolog despre reclame, te-astepti sa fie ceva profesional, cenzurat, si de o falsitate maronie cu un odor patrunzator. Pe scurt, ceva ce ti s-ar arata la televizor.
Spre surprinderea mea placuta, n-a fost cazul. Filmul intra mai mult decat ai crede in viata protagonistului, si isi arata cartile fara niciun fel de stres.

Filmul nu este pretentios, insa este constient de treaba asta. Asta-i lucrul ce-l face sa se ridice din mediocritate. Bine, asta, si finalul, care este o gura de aer proaspat printre mormanele de sfarsituri siropoase(misto trimitire, nu) si total ilogice din majoritatea peliculelor din zilele de azi. Ca tot vorbeam de imagine.