Syndicate Smasher (2017)

Un grup de mercenari angajați ca ucigași pe contract sunt vânați de Mafia, Yakuza, Mafia ruseasca și de Tongs. Echipa de mercenari este condusă de actorul Mel Novak ce joaca ca Milano, care la 75 de ani arată bine pentru vârsta lui și arată încă o dată că încă nu s-a terminat cu actoria. Syndicate Smasher este doar unul dintre proiectele pe care Mel le-a întreprins după o recentă renaștere în cariera sa în ultimii ani și este ușor de văzut.

Este sigur să spun că el nu poate avea agilitatea din anii săi mai tineri, dar el își menține cu siguranță prezența pe ecran, ca un lider calculat al echipei, făcând un impact în scena de deschidere care se deschide cu o ploaie de gloanțe, ceea ce pare semnatura lui Rambo. Echipa sa formată din alți trei membri, își aduc abilitățile unice și în ciuda faptului că sunt un număr scăzut, dovedește că sunt mai mult decât capabili să preia o armată întreagă.

Primul membru al echipei este Filip-Americanul Jon Miguel care îl interpretează pe Jack Samson. Jon are un fundal în artele marțiale pe care îl puteți vedea din unele scene de luptă bine coregraficate din film. Ar fi fost frumos să fi văzut mai multe despre luptele lui Jon; deoarece el arată cu siguranță potențialul în film Syndicate Smasher; așa că ar fi interesant să vezi ce face el în viitor; dacă i se va da un rol mai important.


Regia: Benny Tjandra, Doug Tochioka
Actori: Mel Novak, Laurene Landon, David Prak
2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 5.4


Syndicate Smasher (2017) Online Subtitrat in Engleza