Sylvio (2017)

Sylvio lucrează pentru un call center al agenției de colectare și face filme cu păpuși și recuzită de miniatură în timpul liber. Este un tip destul de singur, cel puțin parțial pentru că este o gorilă care nu vorbește de om. Își ascunde durerea în spatele ochelarilor de soare rece.

Dar apoi Sylvio își găsește nișa: întotdeauna a fost neintenționat grozav la ruperea lucrurilor și acum a găsit o platformă care apreciază acest talent special al televiziunii sale locale.

Acest film poate fi despre o maimuță, dar este o mulțime de umanitate. El este cel mai literal al străinilor și vrea doar să aparțină, să fie el însuși, să fie acceptat, să facă ceea ce este cel mai bun. Este afectat de tristețe deoarece el descoperă în curând că succesul și comercializarea nu sunt aceleași ca și acceptarea.

Potrivit IMDB, el este jucat de Sylvio 2017 însuși. Se pare că Sylvio online subtitrat a avut un act foarte popular pe Vine de ani de zile, iar acest film se datorează cererii oamenilor pentru mai mult. Scris de Kentucker Audley, Albert Birney și Meghan Doherty (și regizat de cei doi), el este surprinzător de sufletesc pentru o maimuță care nu vorbește. Știu că sună puțin cam ciudat și nu eram sigură dacă merită momentul, dar Audley și Birney au găsit o modalitate de a lua meditații de 6 secunde și de a face ceva din ele.


Regia: Kentucker Audley, Albert Birney
Actori: Sylvio Bernardi, Kentucker Audley, Steve Bauer
2017
Gen: Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 6.6


Sylvio (2017) Online