Sworn to Silence – An Amish Murder (2013)

In urma cu 16 ani o serie de crime brutale din filmul Sworn to Silence – An Amish Murder (2013) online subtitrat au tulburat linistita comunitate de fermieri din Painters Mill, Ohio. O tanara fata amish, Kate Burkholder, a supravietuit terorii si crimelor. Astfel dupa aceste crime oribile, orasul a ramas cu un sentiment de fragilitate, cu o pierdere a inocentei, iar pentru Kate aceasta a insemnat faptul ca ea nu isi gaseste locul in comunitatea amish.

Acum Kate a revenit, iar radacinile ei amish impreuna cu experienta dobandita in cadrul fortelor de ordine de la oras, o fac sa fie candidatul perfect pentru postul de sef al politiei locale. Ea este sigura ca a depasit dramele din trecutul ei, asta pana cand este descoperit primul cadavru pe un camp acoperit de zapada.

Kate vrea sa opreasca criminalul inainte ca acesta sa loveasca din nou, dar pentru a-l putea descoperi, ea trebuie sa-si tradeze atat familia cat si trecutul ei amish si sa dezvaluie un secret intunecat care o poate distruge.


Gen: Drama, Mister,Thriller
IMDB: 6.2
Regia: Stephen Gyllenhaal
Actori: Neve Campbell, Noam Jenkins, Jilon VanOver


Sworn to Silence – An Amish Murder (2013) Online Subtitrat


Trailer