Swing State (2017)

Un DJ botez din Seattle folosește carisma în aer pentru a crea o personalitate fictivă de radio conservatoare devenind o senzație de noapte.

Swing State online subtitrat, care marchează debutul scenaristului-regizor al lui Jonathan Sheldon, este un film ușor deviant care ar fi trebuit să fie lansat în lunile electorale. O satiră politică – cu un indiciu al lui Preston Sturges, “Bucură-te de eroul cuceritor” – este o reflecție amuzantă a unui timp definit de incongruența sălbatică și de cultul personalității.

Situat in Seattle, Swing State povesteste misadventurile lui Ethan Smith (Alex Beh), un DJ in serios in stanga; care este improbabil rugat sa serveasca drept gazda unei invitatii la un show radio neo-con, în spital.

Banii sunt minunați (foarte necesari) și nu se simt confortabil ca Ethan că acceptă realizarea concertelor; în spiritul artei de performanță în afara zidului – o persoană alternativă pentru el însuși. Făcând o jachetă căptușită, o cravată portocalie și ochelari prostești, se transformă în Charles Fern; un dementă dreaptă dementă, care răsfăța cu privire la virtuțile americanilor și compară Hillary Clinton cu Hitler.


Regia: Jonathan Sheldon
Actori: Alex Beh, Sean Astin, Jenica Bergere
2017
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.8


Swing State (2017) Online