Sweetbitter (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

O femeie tânără află cat de mare este nebunia să lucreze într-un restaurant. Serialul Sweetbitter (2018) online subtitrat incepe cu Tess. Harul mântuitor al personajului și, în mare parte, al serialului este Purnell, o actriță frumoasă și talentată, care este umărită cu o mulțime de povestiri, atât în voce – “Salt“, ce se deschide cu ea, explicând publicului că tocmai a trebuit sa mearga la New York, fără nici un motiv special.

Sweetbitter (2018) Online Subtitrat


Regia: Stephanie Danler
Actori: Ella Purnell, Eden Epstein, Daniyar
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.9


Sweetbitter (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

Sweetbitter (2019) SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Trailer


Review Sweetbitter (2018)

Nu nu sunt nedreptat – idiocația ei relativă este un punct foarte important, de aceea mă întreb de ce Howard (Paul Sparks), proprietarul restaurantului de înaltă calitate care o folosește … ei bine, o angajau. Nu are nici o abilitate și nici o experiență și nici un indiciu.

Când o întreabă ce citește, ea fiind un maestru englez, ea întreabă: “Este o întrebare normală pentru interviu?” Trebuie să presupunem că nu a mai participat niciodată la un interviu de angajare? Nu, desigur, nu este o întrebare de interviu obișnuită, Tess, deși Howard este unul dintre acele tipuri de pantofi cu enigmă deliberat de enigmatic, așa că probabil el este.

Vorbind despre enigmatică, principal personaj din Sweetbitter, Simone (Caitlin FitzGerald), devine un fel de tutore pentru Tess, fiind totodată un obiect de fascinație, deoarece înțelege concepte anatomice de bază cum ar fi modul în care limbajul uman detectează gusturi diferite. “De unde știi toate astea?” Întreabă Tess, mintea ei minusculă suflată.

Ne-am putea imagina că nu este o revelație deosebit de profundă, dar cineva ar fi greșit. Simone are o relatie poate cu romantismul cu Jake (Tom Sturridge), pe care a cunoscut-o inca din copilarie, iar Tess ii place sa arate si el, fiind barmanul rau si totul, insa intr-adevar el se vede ca un pic ciudat si nepoliticos Cred că se potrivește cu eticheta “badboy”. Mai distractiv este Sasha (Daniyar), un rus gay incredibil de flamboyant, cu probleme legate de carte verde.

Punctul de toate acestea este de a împinge publicul în atmosfera unui restaurant de ultimă generație; haosul neplăcut și neplăcerile bucătăriei și sala de mese senzațională, în care acești cocheți aroganți, care se luptă cu greu, se praască aproape la picioarele “oaspeților”, pe care Howard insistă să le numească.

Se va simți relativ adevărat pentru viață pentru cei care au lucrat în industrie, precum și măsura în care toată lumea pare a fi în afacerea tuturor celorlalți, care este acoperită de “Acum limba ta este codificată”, al doilea episod, în care Tess inadvertent se găsește într-un bar local care este atât de plin de excentrici colorați încât pentru un moment bănuisem că întregul episod a fost o secvență de vis.

Sunt sigur că există o metaforă despre hârtie despre Sweetbitter, dar sunt deasupra acestor lucruri. Danler, care a scris mai multe episoade împreună cu materialul sursă, a insistat că spectacolul este o poveste apropiată de vârstă mult mai mult decât o dramă de bucătărie și are dreptate.

Accentul este întotdeauna pe personal. Problema este personalul nu este foarte interesant. Lucrurile s-ar putea îmbunătăți în episoadele ulterioare, dar primele două sunt în mod clar lipsite de capacitatea de a depăși acea formulă sufocantă. Poate dacă ar avea puțin mai mult … condiment.


Sweetbitter (2018)
Sweetbitter (2018) Online Subtitrat in Romana

O femeie tânără află cat de mare este nebunia să lucreze într-un restaurant. Serialul Sweetbitter (2018) online subtitrat incepe cu Tess. Harul mântuitor a

Notă film - PortalulTauTV.net:
4