Sweet Virginia (2017)

Sweet Virginia (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jamie M. Dagg
Actori: Jon Bernthal, Christopher Abbott, Imogen Poots
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sweet Virginia

Dupa ce o tripla crima zguduie un oraș mic din Alaska, vagabontul Elwood se cazează într-un motel condus de Sam, un fost campion de rodeo a cărui prezență fizică impunătoare ascunde un suflet tulburat. Sam însuși este un outsider, un fost campion de rodeo, fericit să lase loviturile și violența din ring. Astfel, atunci când oaspeții lui se dovedesc indiscipinați sau un străin încearcă să comunice cu el, repulsia este răspunsul său natural.

Uniți de statutul lor de outsider, cei doi bărbați leaga o prietenie dificilă, o legătură periculoasă care va declanșa un nou val de violență și va dezlănțui demonii cei mai întunecați ai lui Sam. Secrete sunt dezvăluite in Sweet Virginia online subtitrat, violența crește, iar oamenii din oraș se comportă din ce în ce mai nebunesc. Eroul nostru trebuie să se confrunte cu relațiile sale din trecut și prezent pentru a putea supraviețui acestui prădător imprevizibil. Sweet Virginia (2017) devine o dramă obsedantă despre prădătorul din fiecare dintre noi și prețul pe care trebuie sa il plătim pentru un nou început.

Filmul Sweet Virginia online subtitrat este bine dirijat bine și bine structurat; dar ritmul este lent și în mod consecvent. Cred că acesta este un altul din eșecurile sale; unul mic; dar încă un eșec. Spun asta pentru că; printr-un film cu atât de multe lucruri de descris. Accelerarea ritmului în locuri ar servi la intensificarea emoțiilor în domenii care ar fi putut fi mai angajate. Abordând mai cuprinzător anumite aspecte ale povestirii. Acestea fiind spuse; ceea ce face experimentele în film este o atmosferă plină de suspans; ceea ce duce mult la compensarea problemelor pe care le-am ales.