Sweet Bean (2015)

Sweet Bean (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Durian Sukegawa, Naomi Kawase
IMDB: 7.3
Regizor(i): Naomi Kawase
Actori: Kirin Kiki, Masatoshi Nagase, Kyara Uchida

<-O-u-ydEmGs/an" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

realizarea de filme Naomi Kawase a existat până acum într-un fel de uitare de prestigiu: Desi iubit selectoarelor festival, in special cele de la Cannes, chiar și cele mai strălucitoare lucrările ei recompensați au eșuat în mare măsură de a seduce distribuitorii internaționali. Asta ar putea schimba cu “O”, o odă moale, centrată la virtuțile răbdării, toleranței și clătite umplute cu fasole, care este ușor filmul Sweet Bean ei cel mai accesibil până în prezent – la prețuri mici în cazul în care orice cost pentru lirismul ei marca inregistrata. -Se simt bine porno de alimente și de toamnă ani tearjerker – – elemente din două subgenuri de artă asidui care încorporează această poveste cuceritori a legăturii puțin probabil între un cofetar solitar cu nici un dinte dulce și un septuagenar curajos cu magia culinară în vârful degetelor ei fragil rămâne prea relaxată și joasă -key pentru succes major de crossover. Cu toate acestea, din acest an Un Certain Regard deschizător va sfârși prin a fi introducerea multor AUDs “poeziei mai auster al filmografia lui Kawase.

Cuvântul “Sweet Bean” se traduce ca “pasta de fasole roșie dulce” – care, la un moment dat, a fost mult mai evocator intitulare în limba engleză a filmului în materialele publicitare. Orice distribs în teritoriile non-nativi ar fi bine sfătuiți să meargă cu o traducere, deși enigmaticul moniker din două litere are cel puțin potrivi impuls obișnuit creatorului său pentru a se potrivi la fel de mult descrierea și implicarea în cât mai puține cuvinte posibil.

O preocupare de bază consistentă a cinematografiei Kawase a fost legătura nerostit dintre om și mediul său înconjurător. Deși bazat pe un roman de Durian Sukegawa, “Sweet Bean” urmează costum, cu alimente aici, servind ca o extensie a naturii. “Ascultați poveștile fasole spun,” eroina în vârstă pic de sinceritate sfătuiește angajatorul ei mai mic, așa cum ea îl învață cum să facă pasta cu același nume. Este o linie pe care nu s-ar auzi în afara unei articulații Kawase, cu excepția, poate, pentru întinderile cele mai opace din zilele din urmă, Malick. Cei care se piti reflexiv la un astfel sentiment New Age nu va găsi mult pentru a aprecia aici, deși “O lui” sinceritate Fey nu este în discuție.