S.W.A.T. (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent in serialul S.W.A.T. online subtitrat, insarcinat sa conduca o unitate tactica specializata, care este ultima reduta in aplicarea legii in Los Angeles. Prins intre loialitatea fata de locul in care a crescut si cea fata de camarazii sai, “Hondo”, fost soldat al marinei, are toate calitatile pentru a fi un lider excelent si pentru a construi o punte intre cele doua lumi.

Unitatea de elita a lui Hondo ii include pe David “Deacon” Kay, un ofiter experimentat S.W.A.T. care pune intotdeauna pe primul loc echipa, in ciuda faptului ca nu a fost luat in considerare pentru pozitia de lider al acesteia, pe Jim Street, un membru nou si promitator al grupului, pe Christina “Chris” Alonso, un ofiter calificat si instructorul echipei canine, si pe Dominique Luca, un sofer dibace, care ii salveaza din situatiile cele mai riscante.

Jessica Cortez, capitanul LA Metro SWAT, este cea care urmareste activitatea echipei si cea care isi pretuieste munca mai presus de orice, inclusiv de relatia ei cu Hondo.

Echipa S.W.A.T. online subtitrat condusa de Hondo are o rivala intr-o alta unitate din LA condusa de Mumford, un lider agresiv, caruia ii place sa faca lucrurile in felul sau.


Regia: Aaron Rahsaan Thomas, Shawn Ryan
Actori: Shemar Moore, Stephanie Sigman, Kenny Johnson
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.9


S.W.A.T. SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02


Trailer


S.W.A.T. (2017)
S.W.A.T. (2017) Online Subtitrat in Romana

Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent in serialul S.W.A.T. online subtitrat, insarcinat sa conduca o unitate tactica specializata, care e

Notă film - PortalulTauTV.net:
4