Swallows and Amazons (2016)

Swallows and Amazons (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Philippa Lowthorpe
Actori: Kelly Macdonald, Andrew Scott, Rafe Spall
An: 2016
Gen: Familie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Swallows and Amazons

Film de televiziune britanic si director seria mini Philippa Lowthorpe. Filme de o adaptare a “Rândunicile și Amazoanele” populare Arthur Ransome. Pentru copii de carte din seria set pe un lac, dar fictiv inspirat pe Lake District și a camerelor Norfolk. Este adevărat că nu am citit romanele asa ca este greu pentru mine. Să comenteze cu privire la adaptarea, dar este aventură copii drăguț cu curaj, drama si unele rivalitatea dintre frați.

Noi urmam o distributie de necunoscute tineri, Scuturătorii, care sunt similare cu copiii din Narnia sau Cinci celebre; în mod tipic britanic pentru acea perioadă a merge camping, pescuit și navigație care ma adus înapoi la copilăria mea de construire a bazei secrete și trecere prin vad în fluxul local, în căutarea sticklebacks.

Numele ar trebui să recunoaștem sunt Kelly Macdonald și Rafe Spall, cu un sus și vine Andrew Scott. Kelly joc încurajatoare mama, spirit liber și Rafe jucând un personaj suspect și mai ales respingător, care are în mod evident, ceva de ascuns. Dar copiii fura spectacol, și pe bună dreptate, este vorba despre ei până la urmă și ei fac o treabă grandios mai ales Roger emoțională și excitabile jucat de Bobby McCulloch. Trebuie să menționăm Brit actor de comedie Harry Enfield care joacă rolul care a fost o surpriză pentru mine, ci o plăcere, în orice caz, dl Jackson.

Peisajul este luxuriantă și te face mândru de rural britanic, care mă face să mă întreb dacă oamenii din restul lumii vezi tot acest verde și cred că “wow, care arata atat de frumos.”


Trailer Swallows and Amazons