Suspect de crima – Suspect (1987)

Suspect de crima – Suspect (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Yates
Actori: Cher, Dennis Quaid, Liam Neeson
An: 1987
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Suspect de crima – Suspect

Un surdo-mut (Liam Neeson), veteran din Vietnam, este acuzat ca ar fi omorat o secretara de la Curtea Suprema. Dar avocata pe care o primeste din oficiu are motive sa creada ca adevaratul ucigas e inca in libertate. Cu ajutorul unuia dintre jurati (Dennis Quaid), avocata descopera pas cu pas un complot la Washington. Care printre altele dusese si la sinuciderea unui judecator. Suspect de crima este un thriller clasic in care senzatiile tari se petrec in tribunal si in privat, intre Cher si Quaid.

Atunci când un judecător se sinucide și secretarul său este găsit ucis într-un râu, un om fără adăpost și surd, numit Carl Anderson, este arestat pentru uciderea sa, deoarece toate dovezile indirecte îi indică. Pentru că nu-și poate permite un avocat, apărătorul public Kathleen Riley este desemnat de instanță drept avocatul său. Chiar dacă nu crede mereu în nevinovăția lui, ea continuă să meargă după adevăratul ucigaș. Ajută consilierul Congresului Eddie Sanger, care este chemat să participe la juriul juridic, și împreună găsesc dovezi importante că crima are legătură cu corupția în unele grade înalte …

Trebuie să recunosc că Cher a făcut o treabă mai bună decât am așteptat de la ea. Ea era de fapt foarte convingătoare și interesantă de privit ca apărător public. Împreună cu Liam Neeson face acest film să funcționeze. Performanțele lor drăguțe și relația lor profesională dificilă în acest film sunt, de fapt, cel mai bun lucru pe care acest film îl poate oferi. Povestea despre sine însuși nu este așa de rea, dar complotul este un pic cam îndemânatic și dă filmului un sfârșit care este un pic prea abrupt.