Süskind (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Süskind (2012) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Istoric
Scenariu: Chris W. Mitchell, Rudolf van den Berg
IMDB Rating: 6,9
Regizor(i): Rudolf van den Berg
Actori: Katja Herbers, Karl Markovics, Tygo Gernandt

În show-ul lui cel mai recent numit Hans Teeuwen Holocaustului în glumă “Rolls Royce de genocid.” Și cât de nepoliticos și incorect politic ar putea fi aceasta gluma, lipirea bizar un adevăr amar la asta. Cum altfel să explice că pagina gitzwartste în istoria secolului XX un șaptezeci bun mai târziu, o gluma controversat în cazul în care produce? Tema chiar merge atât de creativ, care joacă un rol în aproape fiecare film Süskind de olandeză despre al doilea război mondial a făcut vreodată. Și acolo sunt destul de puține. Un detaliu mic, dar crucial in Asaltul a parcelei thriller Black Book; totul poate fi urmărite înapoi la Holocaust. Având în vedere că, este de remarcat că nici unul dintre toate aceste productii olandeze vreodată se aplică metoda “american”.

Așa-numita “metodă americană” se referă la filme, cum ar fi Lista lui Schindler si Defiance. În timp ce acest lucru este filme fine care ororile Holocaustului cu siguranță nu romantiza, acestea oferă un grad de confort, oferind teren de un aspect plin de speranță. Această metodă de multe ori duce la critici puternice, așa cum a făcut o dată Terry Gilliam, “Lista lui Schindler este despre succes, în timp ce Holocaustul este doar despre eșecul civilizației occidentale.” Asta nu a fost filme despre Holocaust făcut în Țările de Jos cu astfel de compensatorii Factorii are, probabil, de a face cu Țările de Jos în acest domeniu are destul de puține schelete în dulap; În nici o altă țară ocupată a fost deportarea evreilor, după toate la fel de bine ca aici. Ce păstrează olandeze eroilor de război se referă cu Soldier of Orange, prin urmare, destul de repede. Süskind, cu toate acestea, se prezintă ca o versiune foarte solid olandez de Lista lui Schindler.

La începutul filmului Süskind este deja ocupației germane de Jos ceva timp în urmă și comunitatea evreiască începe sa se obisnuiasca mai mult la persecutarea sistematică și umilința. Omul de afaceri evreu Walter Süskind are în prezent mai mulți ani un schimb de Germania lui natală pentru Țările de Jos și regretă faptul că “necazuri” doar vine după. Prin felul său de convingător rețele cucerește el a deținut funcția de director al Teatrului olandez Amsterdam pe baza de, care este folosit de naziști ca un punct de contact pentru transportul evreilor Întrebat. Această caracteristică, combinată cu mare relația sa cu un ofițer SS influent, Süskind prezintă posibilitatea de prin grădiniță asociate să introducă ilegal un număr mare de copii evrei departe în altă parte și să se ascundă. Având pentru a obține mii de alți evrei pe o tavă de argint la naziștilor ar trebui să ofere, este o soartă dureros, dar inevitabil.

Jeroen Spitzberg face deosebit de bine ca personajul din titlu chinuit de o conștiință vinovată. Pentru că, deși el nu a fost în întregime convingătoare ca un evreu german (deși lui impecabil germană), el este să dețină credibil ca lingău fermecător care știu ofițer SS Aus der prieten Fünten. Acest lucru, la rândul său, din fericire, nu a pus jos ca un ticălos complet putred, dar un om oarecum decent, care execută numai ordinele de teama superiorilor săi. În ceea ce privește dialogurile expiră actori prea des în strigăte isteric, dar peste bord este bine a acționat de distributie care, uneori, Süskind, nu este încărcată cu familiar se confruntă olandez (o mică parte din Tygo Gernandt exceptate).