Survive the Night (2020)

În filmul Survive the Night (2020) online subtitrat, doi frați tâlhari – Mathias (Tyler Jon Olson) și nebunul Jamie (Shea Buckner) – au succes intr-un jaf și intenționează să fugă în Mexic cu prada lor. Dar apoi Jamie lansează un magazin convenabil, iar Mathias este lovit în picior. Pentru a-și salva viața, frații intră în casa lui Rich (Chad Michael Murray), un doctor dezgrațit care și-a pierdut licența în urma unui proces de malpraxis.

Frații împușcă accidental și o omoară pe mama lui Rich, apoi iau ostatic familia lui Rich – soția Jan (Lydia Hull), fiica Rachel (Jessica Abrams) și tatăl Frank (Bruce Willis). Dar Frank, un șerif dur, retras, nu are de gând să stea degeaba. Înainte de final, întreaga familie se luptă pentru viața lor.

Trebuie să știi că Survive the Night (2020) este un thriller violent despre o familie ce este luată ostatic de doi criminali care au nevoie de un medic (Chad Michael Murray). Așteptați-vă la destul de mult sânge și violenta, decese, arme / împușcături și o femeie lovită de un bărbat de mai multe ori.

Distribuție completă: Bruce Willis, Chad Michael Murray, Lydia Hull, Tyler Jon Olson.

Survive the Night (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Matt Eskandari
Actori: Bruce Willis, Chad Michael Murray, Lydia Hull
An: 2020
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Survive the Night (2020) Online Subtitrat


Trailer