Supravietuitorii – Alive (1993)


Supravietuitorii – Alive (1993) film online subtitrat

Regia: Frank Marshall
Actori: Kevin Breznahan, John Newton, Ethan Hawke, Vincent Spano, Danny Nucci, José Zúñiga
Anul: 1993
Gen: Biografie, Aventura, Actiune
IMDB: 7.0
Durata: 120 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

<4Gbw6fHlARg/Alive.%5B1993%5D.DVDRip.XviD.avi" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Filmul “Supravietuitorii – Alive” se deschide cu o serie de fotografii ale Stella Maris Colegiului creștini vechi rugby. Carlitos Páez explică faptul că imaginile au fost luate de către tatăl său și subliniază mai mulți membri ai echipei, inclusiv el însuși ca un tânăr, Alex Morales, Felipe Restano, Nando Parrado și căpitanul echipei Antonio Balbi. Carlitos reflectă apoi pe accidentul într-o scurtă monolog, vorbind de eroism, gravitatea situației și de singurătate și credința. Povestea se mută la 10.13.1972 ca uruguayan Air Force Flight 571 zboara peste Anzi. Jucatorii de rugby răgușit și câteva dintre rudele și prietenii lor sunt așteptând cu nerăbdare meciul viitoare in Chile. Sora lui Nando, Susana, laudă frumusețea munților și fericit observă că avionul va ateriza în 20 de minute.

Cu toate acestea in Supravietuitorii – Alive, după ce în curs de dezvoltare de la nori, planul întâlnește turbulențe și se ciocnește cu un vârf de munte neexplorat. În timpul coliziunii, aripile și coada sunt separate de fuselaj a avionului, și rămășițe ale fuselajului alunece pe o pantă de munte înainte de a veni la o oprire in filmul Supravietuitorii – Alive. În acest proces, 7 pasageri (șase călători și 1 insotitor de zbor) sunt ejectate din avion și să moară. Antonio, căpitanul echipei, preia situației, coordonarea eforturilor de a ajuta coechipierii lui răniți. Roberto Canessa și Gustavo Zerbino, atât studenti medicale, sunt primele pentru a aborda vătămate. La scurt timp, un alt șase mor incluzând atât piloți, Alex, mama lui Nando Eugenia, și un cuplu mai în vârstă. Nando, care a suferit un traumatism cranian, cade într-o comă și Susana suferă leziuni interne dure.

La apusul soarelui, Supravietuitorii – Alive încep să facă pregătirile pentru noapte. Canessa descoperă că huse pot fi dezarhivat și utilizate ca pături. Supraviețuitorii merge în interiorul fuselajului si ghemuieste-te lângă un altul pentru a rămâne cald. Antonio, Roy Harley Rafael Cano conectați in Supravietuitorii – Alive, gaura de la sfârșitul fuselajului cu bagaje pentru a păstra în vânt. Doi pasageri mor în timpul nopții din cauza rănilor lor, inclusiv doamna Alfonsin cauzând Carlitos să se simtă rușinat după mai devreme țipi la ei ca ea gemu despre durerea ea a fost confruntă. Cu nimic să vâneze sau aduna pe munte, Antonio declară că vor folosi raționalizarea când supraviețuitorii găsi o cutie de bomboane de ciocolată și un caz de vin. După ce a văzut un avion dip aripa, supraviețuitorii sărbători. Așteaptă să fie salvat a doua zi, toată lumea cu excepția Javier, soția sa Liliana, și Antonio să mănânce ciocolată rămase.

Supravietuitorii – Alive asculta un radio pentru cuvantul de salvare lor, dar sunt devastat să audă de căutare este numit pe zi după nouă. Acest lucru determină o ceartă între Antonio și multe altele pentru a manca ciocolata. Între timp, Nando recapătă cunoștința prin grija Carlitos și Hugo Diaz. După ce a aflat de moartea mamei sale, Nando veghează asupra Susana vigilență. Știind că ea va muri de leziuni ei în termen de câteva zile, el promite să compenseze pe jos și să găsească o cale de ieșire din munți. Când Carlitos îi amintește că el va avea nevoie de mâncare, Nando sugerează consumatoare de carne de cadavrele piloților decedați pentru a supraviețui călătoriei sale de a găsi ajutor. Susana moare din cauza rănilor.