Supraveghetorii – Chasers (1994)

Supraveghetorii – Chasers (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Dennis Hopper
Actori: Tom Berenger, Erika Eleniak, William McNamara
An: 1994
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2cB7-L15zD4/Chasers.1994.WEB-DL.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Supraveghetorii – Chasers

Trebuia sa fie o misiune de rutina: transferarea unui prizonier de la o inchisoare la alta. Dar detinutul nu era unul obisnuit…

Ghinionistul Rock Reilly (Tom Berenger), veteran in marina americana, insotit de camaradul sau, Eddie Devane (William McNamara), sunt insarcinati sa escorteze un prizonier.
Nimic dificil, nimic iesit din comun… am putea spune.

Dar realitatea este total diferita: detinutul este o femeie… Si nu orice femeie, ci voluptoasa Toni Johnson (Erika Eleniak), acuzata de hartuire sexuala si absenta nemotivata, acuzatii in urma carora a fost condamnata la sapte ani de inchisoare militara.

Pe parcursul drumului catre inchisoare, Toni va incerca orice metoda, pentru a evada…

Sunt femeile tale tipice în povestea iubirii de transport maritim? Poate, iad, stii cum functioneaza formula acum, o femeie frumoasa este introdusa intr-o poza, cineva trebuie sa se indragosteasca de ea.

Cred că acest film urmează niște linii tipice de poveste, dar asta nu spune nimic despre conținut. Sunt scene extraordinare cu Crispen Glover, Dennis Hopper și Gary Busey, deși scurte. Unele lucruri nu au avut sens, cum ar fi necesitatea de a intra în lupte aleatorii, dar este distractiv să urmăriți, luptele au fost de fapt bine făcute.

Aceasta este cu siguranță o comedie în primul rând, dar are o mulțime de simt bine la ea. Umorul este bine echilibrat, nu-ți vei strica stomacul, dar vei păstra un zâmbet.