Superstore (2015)

Serialul Superstore online subtitrat este o privire asupra vietii angajatilor la un super-market. Am abordat noul serial NBC cu asteptari scazute, temandu-ma ca idea principala o sa fie insulta. In schimb, ceea ce am gasit a fost o comedie surprinzator de buna legata de locul de munca. Cloud 9, magazinul Walmart, este plin de angajati care nu au vreo treaba cu realitatea cu diferite personalitati si povesti.

Amy, care este in mod evident centrul emotional al serialului Superstore online subtitrat, este o femeie care s-a casatorit tanara si are copii, care i-a cursuri de colegiu pentru a incerca sa asigure un viitor mai bun pentru familia ei. Ea este capabila si inteligenta, putin prea serioasa uneori din cauza dorintei ei de a reusi.

Jonah, celalalt personaj principal, este un absolvent recent de colegiu, care se angajeaza cu presupunerea ca va fi usor, iar povestea lui ma surprinde cel mai mult. Promo-ul si episodul pilot pentru Superstore este povestea lui cum se uita in jos la colegii sai si crede ca el le stie pe toate, iar restul sunt niste prosti.

Superstore (2015) Online Subtitrat in Romana


Regia: Justin Spitzer
Actori: Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn
An: 2015
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.8


Superstore SEZONUL 6 Online Subtitrat:

S06E01:

S06E02:

S06E03:

S06E04:


Trailer


Online Subtitrat

Serialul Superstore online subtitrat este o privire asupra vietii angajatilor la un super-market. Am abordat noul serial NBC cu asteptari scazute, temandu-ma

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5