Super Dark Times (2017)

Super Dark Times (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Phillips
Actori: Amy Hargreaves, Bettina Skye, Elizabeth Cappuccino
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Super Dark Times

Bucurându-se de viața lor obișnuită în suburbie, Zach și Josh au numeroase interese comune, chiar și atracția pentru colega lor de clasă, Allison. Într-o zi aparent banală, alături de alți doi prieteni, Zach și Josh împrumută sabia samurai a fratelui său mai mare si un incident tragic conduce la o ruptură între cei doi, iar inocența lor tinereasă dispare brusc.

Copleșit de vină, Zach se luptă să se integreze în viața liceului, chiar în timp ce Allison începe să arate un interes romantic pentru el.

Situația devine și mai complicată odată ce Zach observă o schimbare deranjantă în comportamentul lui Josh. Fiecare tânăr procesează tragedia în felul său, asta până când circumstanțele devin din ce în ce mai complexe și violente.

Fără a da prea mult, să spunem doar că o moarte nefericită bântuie această mică bandă de outsideri. Dar ceea ce arată cu adevărat inteligența scenariului este modul în care se confruntă cu ea în moduri diferite. Cine va putea să facă față durerii și vinovăției?

Cine va fi mâncat înăuntru? Și, pe măsură ce semnele de avertizare se însumează. Cineva va observa că nu totul se va sfârși? Actrita este de prim rang. Si trebuie sa le dati acestor copii credinta pentru a aborda astfel de materiale intunecate si a le executa perfect.

Direcția este puternică, iar acest lucru vine într-adevăr mai târziu în film, pe măsură ce începem să simțim că ne străduim să ne îndreptăm (într-un mod bun). Există o utilizare incredibilă a suspensiei și a tensiunii. Pe măsură ce filmul atinge punctul culminant și dacă vă aflați literalmente pe marginea scaunului, nu sunteți singuri.