Super baieti – The Nice Guys (2016)

Actiunea filmului Super baieti – The Nice Guys online subtitrat are loc in Los Angeles in anii ’70, cand nepriceputul detectiv particular Holland March si batausul Jackson Healy trebuie sa lucreze impreuna pentru a rezolva cazul unei fete disparute. Investigatiile lor duc spre o conspiratie la nivel inalt.

Odata cu lansarea filmului Super baieti – The Nice Guys online subtitrat pe marile ecrane din Romania, atat publicul cat si vedetele prezente la avanpremiera comediei, au avut parte de o surpriza de proportii. Organizatorii au apelat la ajutorul tehnologiei si au transpus vedetele autohtone pe marele ecran ca fiind parte din actiunea filmului „Super Baieti”, spre surprinderea tuturor invitatilor la eveniment.

Super baieti – The Nice Guys online subtitrat este un film incantator cu personaje bine conturate si dialog vioi. O comedie pentru adulti in care scenele violente par cumva atenuate de umorul hilar pe alocuri „goofy”. Mi s-a parut distractiv si bine jucat de cei trei protagonisti. O asociere reusita: Crowe si Gosling -acesta din urma aratand ca se pricepe si la comedie-, care m-a dus cu gandul la posibilitatea unei continuari a filmului. 


Regia: Shane Black
Actori: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.4


The Nice Guys (2016) Online Subtitrat