Sunt un mic ticalos 3 (2017) DUBLAT in Romana

Sunt un mic ticalos 3 (2017) Dublat in Romana Online


În această vară, în Sunt un mic ticalos 3 dublat in romana, Gru şi noua lui soţie, Lucy, nu reuşesc să înlăture pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă stea de televiziune pentru copii, pe nume Balthazar Bratt, care a fost concediat în acel deceniu, iar acum este obsedat să se răzbune.


Sunt un mic ticalos 3 (2017) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Sunt un mic ticalos 3

Minionii speră că Gru va folosi această ocazie pentru a se reîntoarce la o viaţă în afara legii; dar când Gru arată clar că s-a retras din acea viaţă de răufăcător; minionii şi-au dat demisia şi şi-au văzut de drum. Minionul Mel; care a condus greva împotriva lui Gru; a devenit noul lor lider… în toate problemele. Între timp; Jerry şi Dave; cei doi minioni care au fost absenţi accidental în timpul grevei; rămân cu Gru şi familia lui pe toată durata poveştii.

După ce a fost concediat; Gru se simte înfrânt şi se luptă ca să-şi dea seama de următoarea mişcare. Dar atunci când pare că a decăzut; apare un străin; informându-l pe Gru că tatăl său dispărut din peisaj a decedat şi că are un frate gramăn pe nume Dru; căruia i-ar plăcea foarte mult să-l cunoască.

Şocat; Gru o confruntă pe mama lui; care mărturiseşte că a avut gemeni. La scurt timp după naşterea băieţilor ea a divorţat de tatăl lor; şi au promis să nu-şi mai vorbească vreodată; fiecare părinte luând câte un copil. Bineînţeles; îl informează pe Gru că a obţinut a doua alegere.