Sunt ceea ce sunt – That’s What I Am (2011)

Sunt ceea ce sunt – That’s What I Am (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Pavone
Actori: Ed Harris, Molly Parker, Amy Madigan, Alexander Walters, Mia Rose Frampton, Jordan Reynolds
Anul: 2011
Gen: Drama, Comedie, Romantice
Durata: 101 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sunt ceea ce sunt – That’s What I Am

Acțiunea are loc în anii ’60, iar drama despre familie este concentrată pe viața unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din școală, Stanley (aka “Big Red”). Când Andy îl vede pe Stanley confruntând fără ezitare un bătăuș din școală, începe o serie de evenimente care schimbă viețile copilului și profesorului.

Sunt atât de multe povești “majoratul” acolo acum acest lucru avem nevoie într-adevăr încă unul? Da, în cazul în care se face bine și asta e ceea ce sunt pentru votul meu devine un alt plus față de acest gen.

Dreptul de liliac narațiunii de deschidere și setarea timpului mi-a amintit de The Wonder Years. O venire excelenta a seriei de vârstă stabilită în anii ’60. Am simțit că am fost într-un teritoriu familiar și se întreba dacă acest lucru ar urma episoadelor de TWY. In cazul în care un Kevin mai în vârstă s-ar povesteasca un anumit episod din viața lui tânăr, care sa încheiat cu o lecție valoroasă fiind învățată. Nu a fost să fie dezamăgit deoarece există destul de multe lecții acest film învață că: a aduce, curaj, demnitate, prietenie, onoare și toleranță.

Poveste despre un tânăr copil “cool”, fiind asociat cu un proscris socială, ceva care nu e foarte fericit. S-ar putea să nu sune la fel ca cea mai interesantă premisa și s-ar crede că filmul se va concentra pe prietenia lor infloritoare, dar asta e departe de adevăr.


Trailer Sunt ceea ce sunt – That’s What I Am