Sun Dogs (2017)

Un tanar dornic sa devina erou militar ajunge intr-o aventura gresita impreuna cu familia lui si cu o prietena pe care si-a facut-o de curand. El ajunge sa realizeze intr-un mod deloc obisnuit cum poate sa “salveze vieti” cu bravie.

Tocmai am vizionat aceste filme premier la Austin Film Festival și trebuie să spun că am fost foarte impresionat. Jennifer sa dovedit a fi un regizor foarte capabil și impresionant și voi fi dornică să văd unde va merge în continuare ca regizor. M-am dus sa stiu aproape nimic despre acest film pentru ca nu are inca un trailer publicat (foarte nefericit) – insa am luat o sansa pe ea pentru ca a sunat ca o poveste interesanta si imi place foarte multe persoane implicate in film.

Am fost uimit de Sun Dogs online subtitrat. Actrita a fost uimitoare de la veterani veterani; iar ritmul; muzica si simtul filmului au fost cu adevarat captivante. Nu am nici o îndoială că acest film va găsi drumul spre marele ecran în curând și când acesta va fi – asigurați-vă că îl puneți pe lista dvs.


Regia: Jennifer Morrison
Actori: Allison Janney, Melissa Benoist, Jennifer Morrison, Eric Christian Olsen, Ed O’Neill
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.2


Sun Dogs (2017) Online Subtitrat