Sun Choke (2015)

Sun Choke (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Cresciman
Actori: Sarah Hagan, Sara Malakul Lane, Barbara Crampton
An: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sun Choke

Regizat de Ben Cresciman, Sun Choke începe prin a introduce spectatorul în viața lui Janie (Sarah Hagan). Janie se recuperează din cauza unei tulburări psihotice violente. În fiecare zi, bunicul ei, Irma (Barbara Crampton), îl supune pe Janie unui regim holistic de sănătate bizar.

În cele din urmă, Irma, care este în contact cu tatăl absent al lui Janie, consideră Janie suficient de bună pentru a părăsi casa. Această primă excursie pe străzile din LA are ca rezultat că Janie începe o obsesie cu Savanna (Sara Malakul Lane).

Pe măsură ce această obsesie progresează, se adâncește și Janie se conectează în cele din urmă cu Savanna. Calmul și controlul mental cauzat de regimul stricte, holistic este desființat.

Cu toate acestea, aceasta este doar oasele goale ale unui film care poate fi interpretat. De exemplu, deși intervalul de timp al Sun Choke pare a fi liniar, mă întreb dacă acesta este cazul. Spectatorii sunt arătați ceea ce par a fi flashback-uri sau amintiri. Dar acestea sunt prezentate în mod întâmplător, adesea cu puțin sau fără sunet.

Imaginile lovite de tatăl lui Janie, iluminate de lumina soarelui. Apar ca și scenele întunecate luminate ale unei Janie distressed, aparent psihotice. Odată ce începe să părăsească casa, incapacitatea aparentă a lui Janiei de a simți empatia față de alte ființe umane. Si resentimentul ei față de brutalitatea strictă a regimului pe care îl supune, începe să apară.

Totuși, eu personal simt că traseul de a descoperi linia de timp și povestea Soarelui Choke se află în doi factori care au fost menționați, dar nu au loc, pe parcursul filmului.