Summertime (2015) Online

Summertime (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: La belle saison
Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Catherine Corsini, Laurette Polmanss
IMDB: 6.6
Regizor(i): Catherine Corsini
Actori: Cécile De France, Izïa Higelin, Noémie Lvovsky

O fată de 25 de ani, țara se îndrăgostește de o feminista în vârstă de 35 de ani, de la marele oraș în vară (La Belle Saison), cel mai nou film La belle saison sau Summertime al regizorului francez Catherine Corsini (trei lumi, Replay). Deși narațiunea morphs oarecum dur de la o dramă perioadă despre mișcarea de eliberare a femeilor franceze în 1970 devreme pentru a o melodramă mai rurale despre a fi closeted și alegerea între serviciu și familie și fericire personală, povestea lui ancorat de spectacole puternice din stele belgian Cecile de France ( Kid cu biciclete, încolo) și franceză transformat cantareata-actrita Izia Higelin (Mauvaise fille), care au o chimie naturala care nu este numai credibil, dar de fapt infectioase.

Această premieră mondială la Locarno Piazza Grande se va pleca în America de Nord ca o prezentare specială la Toronto si ar putea interesa cumpărătorii care nu au probleme în a vinde o poveste de dragoste de același sex, care nu este doar unselfconsciously sexy, dar se simte, în ciuda setarea perioadă, temeinic moderne în zero, sa -hangups abordare de sex și orientare sexuală din La belle saison sau Summertime.

Corsini nu este străin de pe marele ecran amoroase lesbiene, așa cum munca ei cel mai faimos, din 2001 competiție la Cannes titlu Replay, prezentat, de asemenea, o relație încă pasionat torturat între două femei, dintre care unul, interpretat de Emmanuelle Beart, a fost o actrita de succes, în timp ce celălalt a trăit visul ei acționează indirect prin partenerul ei. Există o inegalitate similară în relația în centrul acestui nou film La belle saison sau Summertime, scris de Corsini cu Laurette Polmanss, ca tanara ferma Delphine (Higelin) se deplasează la Paris și se trezește atras de activist feminista Carole (de France), deși acesta din urmă este, de fapt într-o relație cu Manuel (Benjamin Bellecour).

Exista un decalaj de experiență și de vârstă, care separă femeile, cu siguranță, și există un contrast naturală între acoperită, educația conservatoare Delphine în țară (regiunea Limousin) și înțelept din lumea oras impermeabil Carole lupta pentru plată egală, contracepția și accesul la avort , toate conceptele destul de mult străin în comunitățile agricole din Franța, unde femeile au lucrat la fel de greu ca și soții lor din filmul La belle saison sau Summertime, dar fără să primească nici un fel de plata sau de securitate socială.

Într-o intorsatura interesanta pe narațiuni coming-out stabilite, este Delphine, care este sigur de sexualitatea ei, inițial. Greu de lucru, inima pătrat umeri protagonistului este întreruptă de o fata locală într-o scenă scurtă, dar cu pas perfectă de timpuriu, ca prietena ei secretă materie-a-factly afirmă că se mărită în curând, relația lor “nu a fost grav” și e peste tot. Și ea e cea care urmărește Carole din filme online La belle saison sau Summertime, care respinge inițial avansurile ei și își asumă ea trebuie să fie drepte (deși ea nu are nici o problemă cu homosexualii, la toate, după cum demonstrează un interludiu destul de surprinzător, în care un grup de activiști ajuta să răpească un prieten homosexual care a fost închis într-o instituție).

scene Paris timpurii ale filmului La belle saison sau Summertime, cu Carole și Delphine stau la întâlnirile tare si galagiosi ale unei celule feminista activist, simt ca un bun venit de sex feminin de corecție pentru a activismului francez 1968-and-târziu reprezentată în povești bazate pe sex masculin de administrație, cum ar fi Philippe Garrel ( Iubitorii regulate). Dar atunci când tatăl puternic ca-un-bou (Jean-Henri Compere) de numai copil Delphine este spitalizat brusc, ea abandonează de capital pentru a ajuta la rula ferma cu mama ei (Noémie Lvovsky) și de un consum ocazional asista lui Antoine (Kevin Azais ), un fermier local, care a fost pining pentru Delphine, deoarece acestea au fost copii.