Summer Night (2019)

În timpul nopții de vară din filmul Summer Night (2019) online subtitrat, în timp ce sezonul începe să se înrăutățească, 13 prieteni într-un oraș mic – inclusiv Mel (Analeigh Tipton), Harmony (Victoria Justice), Andy (Justin Chatwin) și altii – se adună pentru o noapte de muzică la barul local. Pe măsură ce se duc să se uite și să se susțină reciproc, ei evaluează vechile relații și explorează altele noi, încercând să decidă ce (și cu cine) ar trebui să le ia ca următorul pas în viață.

Summer Night (2019) Online


Regia: Joseph Cross
Actori: Analeigh Tipton, Lana Condor, Justin Chatwin
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.0


Summer Night (2019) Online


Trailer


Review Summer Night (2019)

Un grup de prieteni din Summer Night se întâlnesc la un localnic local unde se joacă un grup. Fiecare dintre ei are propriile probleme de relatii cu Jameson (Ellar Coltrane), care are o prima intalnire cu Harmony (Victoria Justice), dar nu si-a trecut inca o fosta prietena, Corin (Elena Kampouris).

Prietenul său, Seth (Ian Nelson), trebuie să se ocupe de anunțul că prietena lui, Mel (Analeigh Tipton), este însărcinată. Rabbit (Bill Milner) zdrobeste pe Lexi (Lana Condor); Taylor (Callan McAuliffe), care interpretează o trupă, se flirtează cu Dana (Ella Hunt), în timp ce tinde să rănească după ce a fost bătut.

Summer Night suferă de o boală care afectează în prezent prea multe filme: letargie. Această afecțiune din 2019 subtitrate in romana este în ciuda faptului că scenariul interpretat de Jordan Jolliff are numeroase personaje care trec prin multe lupte înnăscute diferite pe care le poate avea cineva care a fost vreodată un adolescent. Performanța este decentă, deși nu este nimic excepțional, și același lucru se poate spune despre cinematografie și muzică.

Există prea multe caractere și subplopuri care fac ca filmul să se simtă concomitent supraîncărcat și insuficient. Jolliff nu reușește să dezvolte nici unul dintre personaje suficient pentru a le permite să pară ca ființele umane pe care le pasă cu adevărat. Poate că dacă ar exista ferestre în inima, mintea și sufletul personajelor sau mai multă atenție doar asupra câtorva personaje, ar fi fost o dramă mult mai captivantă, mai degrabă decât una anemică, plictisitoare și meanderingă.

Văzându-l pe Ellar Coltrane într-un film de vîrstă, este echivalentul lui Bud Cort într-un film de după Harold și Maude. Ea face imposibilă compararea Summer Night cu un film de vârstă foarte în vârstă, care joacă și rolul Coltrane, Boyhood, care este mai bătător, bântuit, îndrăzneț și profund. Summer Night nu are nimic de spus că este deosebit de vizibilă și nici nu-și asumă niciun risc, cum ar fi Boyhood. Cel puțin nu are nici un râs rău sau o expunere ciudată, dar este atât de plictisitor încât se estompează rapid din memorie. Timpul de funcționare de 98 de minute se simte mai mult ca 2 ore.