Summer Camp (2015)

Summer Camp (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Alberto Marini
Actori: Diego Boneta, Jocelin Donahue, Maiara Walsh
An: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Summer Camp

Patru tineri americani se înscriu pentru a lucra în calitate de consilieri într-o tabără spaniolă izolată. In speranţa de a petrece o vară de neuitat într-o altă ţară. Însă odată ajunşi la faţa locului descoperă că aşa zisa tabără nu întruneşte deloc condiţiile unei tabere americane obişnuite. Iar aspiraţiile lor la o vacanţă plină de distracţie se năruie în momentul în care unul dintre ei îşi pierde cumpătul. Si începe să îi atace pe ceilalţi fără vreun motiv aparent.

Înainte ca membrii grupului să îşi dea seama ce se întâmplă, virusul care induce furia începe să se răspândească. Molipsindu-i rapid şi pe ceilalţi consilieri, care trebuie să se atace unul pe celălalt pentru a avea o minimă şansă de a supravieţui unei nopţi de coşmar.


Trailer Summer Camp


Review Summer Camp

Pentru mine, originalitate în oroare este cel mai important lucru, iar acest film îl are în pică. Acesta vă oferă toate bucuria de obicei de o groază zombie, dar cu o mare dinamică, care este utilizat pentru efectul deplin, pentru a face mult mai interesant și convingător.

Există ceva de Evil Dead despre acest film și aș fi surprins dacă factorii de decizie nu au fost puternic influențate de aceasta. Cel mai important lucru de remarcat este faptul că acesta începe un fel de lent și apoi câștigă constant impuls pe tot și nu pierde niciodată abur. Există, de asemenea, o sumă bună de umor negru împrăștiate pe tot ce mi-a plăcut.

În ceea ce privește problemele oamenilor cu Cam șubredă, eu sincer nu-l înțeleg. Am văzut niște orori cu camera de lucru teribil care strică filmul și eu nici măcar nu am observat nimic greșit aici.