Sum1 (2017)

Sum1 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Christian Pasquariello
Actori: Iwan Rheon, André Hennicke, Rainer Werner
An: 2017
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sum1

În viitorul prea puțin îndepărtat, Pământul a fost invadat, depășit și învins de o rasă de extratereștri ostili sau așa ne-am îndreptat să credem. Cu doar o mică parte din populația Pământului, umanitatea a luat viața subterană într-o încercare sumbră de a menține în viață omenirea. Din nefericire, această societate subterană este rigid structurată în linii militare.

Numai câțiva stricați umani morți dau o existență slabă pe suprafață. O atenție majoră a societății militariste subterane este de a rotunji cât mai mulți dintre cei mai înclinați din partea de sus, capabili, în mod aparent, în scopuri altruiste și ca parte a impulsului global de a salva omenirea.

Un grup slab, numit SUM1, în cadrul societății subterane este trimis într-o misiune de 100 de zile pentru om, unul dintre turnurile de securitate de la distanță, în conformitate cu operațiunea generală de a supraveghea străinii periculoși, numiți “Nonesuch” .

De-a lungul timpului, SUM1, ca parte a presupuselor efecte psihice dăunătoare ale izolației “pe termen lung”. Deși privatul are posibilitatea de a comunica în mod regulat cu colegii săi de două ori pe zi. Fără a menționa posibilitatea de a lua legătura cu superiorii mai mult sau mai puțin după cum este necesar. Incepe să bănuiască că străinii nu există deloc sau. Dacă există, că au plecat deja și că viața rigidă. Si neplăcută pe care o conduce toată lumea este pur și simplu o parte a unui complot furios de a subjuga rangul și populația umană în beneficiul structurii de putere a oamenilor.

După ce a inventat o modalitate de a dezactiva perimetrul de securitate menit să-l oprească în zona sa operațională. S.U.M.1 se deplasează într-un turn de securitate învecinat numai pentru a se confrunta cu “revelația mare” a filmului.