Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Task Force X vizeaza un obiect mistic puternic in animatia Suicide Squad: Hell to Pay, pentru care isi vor risca viata ca sa il fure. O versiune Juice Plus a lui Amanda Waller (Vanessa Williams) a trimis Suicide Squad pentru a obtine un MacGuffin de valoare spirituala, desi exact ceea ce este si de ce are nevoiede ea, constituie povestea.

Echipa anti-eroi, de data aceasta, este compusa din Deadshot (Christian Slater), Harley Quinn (Tara Strong), Captain Boomerang (Liam McIntyre), Bronze Tiger (Billy Brown), Killer Frost (Kristin Bauer van Straten) si Copperhead (Gideon Emery).

Am vazut umor negru in aceste filme inainte, dar rareori atat de reusit, iar scrierea personajelor este surprinzator de ascutita pentru un ansamblu de raufacatori. Deadshot este liderul nominal, ca de obicei, dar este mult mai interesant datorita faptului ca este completat bine de Bronze Tiger, un expert stoic in domeniul artelor martiale care crede in ordine si responsabilitate intr-o asemenea masura incat el aproape se crede un erou traditional.


Titlu Romania: Brigada sinucigasilor: Un pret prea mare de platit
Regia: Sam Liu
Actori: Christian Slater, Vanessa Williams, Billy Brown
An: 2018
Gen: Animatie, Actiune, Fantezie
IMDB: 7.0


Suicide Squad: Hell to Pay (2018) Online Subtitrat


Trailer