Sui Dhaaga: Made in India (2018)

Filmul indian Sui Dhaaga: Made in India online subtitrat este o poveste incantatoare de mandrie si incredere in sine. Mauji (Varun Dhawan) ramane intr-un sat din apropierea orasului Delhi, impreuna cu sotia sa Mamta (Anushka Sharma), tatal (Raghubir Yadav) si mama (Yamini Das). Varun lucreaza la un magazin care vinde masini de cusut, detinut de Bansal (Sidharth Bhardwaj) si de fiul sau Prashant (Ashish Verma). Ambii au un obicei de a se purta urat cu Mauji care le intretinea divertismentul.

Cand Prashant se casatoreste in Sui Dhaaga: Made in India, Bansal il invita pe Mauji si intreaga sa familie. Mamta se simte umilita atunci cand vede ca Bansali ii cere lui Mauji sa imite un caine. Mamta il incurajeaza sa-si inceapa propria afacere, mai ales ca este un profesionist pe domeniu.

Bunicul lui Mauji din filmul indian Sui Dhaaga: Made in India era un croitor care se confruntase cu pierderi imense. Prin urmare, tatal sau a promis ca nu va mai intra niciodata in afacerea asta. Mauji la inceput respinge sugestia lui Mamta, dar mai tarziu, isi paraseste slujba si pune un targ pe strazile din Delhi. Pe de alta parte, mama lui Mauji se imbolnaveste. Testele arata ca are multe blocaje in inima ei. Si de aici situatia se complica.

Sui Dhaaga: Made in India (2018) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Sharat Katariya
Actori: Varun Dhawan, Anushka Sharma, Raghuvir Yadav
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 6.8


Sui Dhaaga: Made in India (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Sui Dhaaga: Made in India (2018)

Sui Dhaaga: Made in India este o poveste încântătoare a mândriei și încrederea în sine. Mauji (Varun Dhawan) se află într-un sat din apropierea orașului Delhi, împreună cu soția sa Mamta (Anushka Sharma), tatăl (Raghubir Yadav) și mama (Yamini Das). Varun lucrează la un magazin care vinde mașini de cusut deținute de Bansal (Sidharth Bhardwaj) și de fiul său Prashant (Ashish Verma).

Ambii au un obicei să-l trateze pe Mauji și să-l facă să facă distracție. Când Prashant se căsătorește, Bansal îl invită pe Mauji și întreaga sa familie. Mamta se simte umilită când vede că Mauji este rugat să imite un câine de către Bansali. Mamta îi încurajează să-și înceapă propria afacere, mai ales că este un profesionist în procesul de coasere. Cu toate acestea, bunicul lui Mauji era un croitor care se confrunta cu pierderi imense.

De aceea, tatăl său a promis că nu va mai intra niciodată în afacerea asta. Mauji la început respinge sugestia lui Mamta, dar mai târziu își părăsește slujba și pune un târg pe străzile din Delhi. Pe de altă parte, mama lui Mauji cade în casă și este spitalizată. Testele arată că are multe blocaje în inima ei. Familia are deja o existență de la mână la gură și spitalizarea mamei lui Mauji continuă să-și sporească problemele. Mai mult, Mauji și-a părăsit slujba. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea lui Sharat Katariya este simplă și necesitatea oră. Amintește unul dintre filmele lui Hrishikesh Mukherjee și oferă o odihnă plăcută acestui tip de cinema adorabil. Scenariul lui Sharat Katariya este mult mai impresionant.

El face dreptate totală față de personaje și setare și, de asemenea, îi îngrijorează pe spectatori. Cu toate acestea, spre deosebire de DUM LAGA KE HAISHA [2015], care a avut o mulțime de momente amuzante, Sui Dhaaga: Made in India este mai dramatic. Nu există multe posibilități pentru umor și o anumită secțiune de public ar putea să lipsească. Dialogurile dialogului lui Sharat Katariya sunt drăguțe și joacă un rol major în contribuția la coeficientul de râs.