Sugar Mountain (2016)

Sugar Mountain (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Gray
Actori: Jason Momoa, Cary Elwes, Anna Hutchison
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sugar Mountain

În scopul de a salva afacerea lor mici, ei au un plan de: Miles, mai vechi frate băiat rău s-ar obține pierdut pe Sugar Mountain doar suficient de mult pentru a face în valoare de vânzare povestea lui jurnalistului și să fiți plătit ca și tipul ăla care filmul 127 Hours se bazează pe. Doar pentru a face povestea lui de supraviețuire mai dulce, o poveste în plus a adăugat Liam, fratele bun mic, mărturisind deschis dragostea lui pentru iubita fratelui său și cei doi frate de așteptare o luptă chiar înainte de Miles “dispare” pe munte, ceea ce se pare ca Liam ar fi putut avea ceva de-a face cu ea.

Desigur că nu interesant Twist este că Liam are de fapt un lucru pentru fata fratelui său (vezi că vine). Ceea ce nu vezi venind este cât de mult timp de o spirală descendentă întreg este con. De obicei, într-un oraș mic, atunci când unul dintre proprii lor devine lipsește, aduce orașul împreună într-un mod bun. Iar cei trei vinovați crezut că s-ar întâmpla, dar con a fost obtinerea de oameni care tin ranit. Sau a scoate mai rău în acele cel mai apropiat de ei și mai ales, mai ales unul pe altul. E ca și băiatul care a strigat lupul scenariu, doar toată lumea se mâncat ca ieșirea demonului.

Dar, Recuzita lui Jason Momoa, care a arătat că nu a fost tot ce o dimensiune. Una dintre scenele mele fav este atunci când personajul lui Joe Bright a ajuns într-o celulă cu Liam și fundul lui mare șifonat mica Liam în final drept “Eu niciodată merg la închisoare, niciodată” situație speriat.


Trailer Sugar Mountain

https://www.youtube.com/watch?v=29KpXJVT3IM