Suflet sălbatic – Wild at Heart (1990)

Cu Suflet sălbatic – Wild at Heart, David Lynch ne oferă o altă distorsiune critică a realității. El compune imagini și secvențe care posedă o calitate hipnotică neatinsă de nimeni.” – Andre Caron – 1990 (Sequence)

Shakesperian, efervescent, senzual, violent, comic, Suflet Sălbatic, este fără îndoială unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch ( Mulholland Drive, Blue Velvet, Lost Highway, Twin Peaks, Dune). Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloană sonoră compusă de Angelo Badalamenti, filmul este o capodoperă ce nu trebuie ratată.

Lula Fortune si Sailor Ripley sunt doi tineri care se iubesc dar pe care autoritara si dominatoarea mama a fetei pe nume Marietta Fortune incearca sa-i desparta cu orice pret inclusiv angajand un asasin care sa il injunghie pe Sailor si pe care acesta din urma il omoara in legitima aparare ajungand insa la inchisoare. Dupa eliberarea baiatului Sailor si Lula decid sa fuga la New Orleans in California dar mama Lulei ii trimite pe urmele lor pe detectivul particular Johnnie Farragut si pe asasinul platit Marcelles Santos.


Regia: David Lynch
Actori: Nicolas Cage, Laura Dern, Willem Dafoe
An: 2011
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.2


Wild at Heart (1990) Online Subtitrat