Sudani from Nigeria (2018)

Sudani from Nigeria online subtitrat este povestea unui jucător de fotbal african și a unui manager de club de fotbal local din Malappuram, Kerala. Samuel Abiola Robinson este un fotbalist nigerian recrutat de un club din cartierul Malappuram din Kerala. Deși africanii sunt o viziune familiară pe terenurile de sport ,aici, Sudani din Nigeria arată clar că localnicii au cunoștințe limitate despre continent și nu sunt obișnuiți cu întâlniri sociale cu oamenii săi.

Cât de neobișnuit devine evident atunci când Samuel este descris în mod diferit ca Nigerian, Ugandan și Sudan/Sudani, acea ultimă etichetă care inspiră porecla Sudu. De aici titlul filmului Sudani from Nigeria online subtitrat. Când Samuel / Sudu este rănit într-un accident, managerul său de club, Majop Rahman este forțat să o roage pe propia mamă pentru a il îngriji pe tânăr. În timp ce se află în pat în casa lui Majid, Sudu devine curios de populația locala.

Majeed din Sudani from Nigeria online subtitrat, este un manager de club de fotbal din Malappuram și în timp ce echipa lui joacă pentru turneul Sevens; unul dintre jucătorii străini din Nigeria, Samuel, își rănește piciorul. Așa cum îi este recomandată o lună de odihnă, Majeed îl duce pe Samuel în casa lui. Dar, a fost doar începutul unei serii de neajunsuri.


Regia: Zakariya
Actori: Soubin Shahir, Samuel Abiola Robinson, Savithri Sredharan
An: 2018
Gen: Comedie, Indiene, Sport
IMDB: 8.4


Sudani from Nigeria (2018) Online Subtitrat