Suck Me Shakespeer 3 (2017)

Un hoț de bancă devine profesor după ce a fost eliberat din închisoare și se află în centrul unui număr de aventuri nebunești.

Aceasta este a treia parte a unei trilogii și; ca atare; noutatea scenariului se estompează. Primul film a fost surprinzător de bun și nu așa cum era de așteptat. Cel de-al doilea film a jucat într-un mediu complet diferit; care a adăugat câteva elemente noi la poveste. Acum setarea celui de-al treilea film este înapoi în care a început totul: la școală.

Pentru mine mi se părea că filmul Suck Me Shakespeer 3 online subtitrat nu știe cu adevărat ce vrea să facă. În primele două filme; protagonistul principal (fostul profesor) sa deschis treptat copiilor; a devenit mai prietenos și a început să aibă grijă de ei. Acest film repornește totul făcându-l pe tipul nostru să nu-i fie disprețuit pe copii la început; doar ca să-l lase să se încălzească din nou pe tot parcursul filmului. În general; filmul pare să restabilească multe lucruri pentru spectatorii care nu au văzut primele două filme.


Regia: Bora Dagtekin
Actori: Elyas M’Barek, Katja Riemann, Jella Haase
2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Suck Me Shakespeer 3 (2017) Online