Suburra (2017)

În 2008, o dispută pentru pământ din serialul Suburra online subtitrat, într-un oraș de lângă Roma degenerează într-o luptă pe viață și pe moarte între mafie, politicieni corupți și Vatican.

Dacă-ți sună cumva cunoscut numele Suburra atunci e probabil fie să fi văzut filmul cu același titlu produs de italieni în urmă cu doar doi ani; fie să fi citit cartea publicată de Giancarlo De Cataldo și Carlo Bonini în 2013. Altfel, dacă-i pentru prima oară când auzi de denumirea asta e bine să ai în minte faptul că-i un serial produs de Netflix în italia și lansat cu doar câteva zile în urmă, pe 6 octombrie.

Dacă n-ai văzut nici filmul și n-ai citit nici cartea (nu c-ar fi neapărat necesar s-o fi făcut înainte să te apuci de serial) înseamnă că n-ai prea multe legături cu universul Suburra. Trebuie să știi că acțiunea se petrece pe străzile și în clădirile din Roma. Iar evenimentul ce declanșează întreaga poveste e demisia primarului din capitala Italiei.

De-aici povestea e ușor de regăsit și în viața zilnică a oricărui român, îți dai seama că edilul ăla avea tot felul de combinații cât timp era la putere. Iar acum că locul e lăsat vacant lumea începe să se agite pentru a se asigura că lucrurile merg conform planului; doar că fiecare facțiune are propria agendă.


Titlu original: Suburra: La Serie
Actori: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima
IMDB: 8.0


Suburra SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06


Trailer