Suburbicon (2017)

Suburbicon (2017) Film Online Subtitrat


Regia: George Clooney
Actori: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Suburbicon

O dramă polițistă a cărei acțiune se petrece în anii ’50.

Sunt un fan mare al fraților Coen. Pentru mine, cinematograful nu este mult mai bun decât nici o țară pentru bătrâni sau ars după citirea sau ridicarea Arizonei … ai idee. Deci, când am auzit că George Clooney își îndrepta următorul scenariu original, nu puteam aștepta să-l văd. Urmăriți rapid un an și jumătate mai târziu și aici suntem.

Clooney mi-a dovedit că este nevoie de mult mai mult decât un scenariu Coen Bros pentru a deveni un film Coen Bros. Suburbicon este unul dintre puținele filme care vor veni acolo unde talentul atașat proiectului este atât de copleșitor și plin, dar produsul final este atât de mediocru și se învecinează cu rău încât vă lasă să vă zgâriați capul.

Filmul este foarte frumos pentru a începe. Cinematografia este foarte clare și extrem de colorată, ceea ce face ca apariția suburbiilor din anii ’50 să apară și mai mult. Design-ul de producție și, în esență, orice aspect tehnic este uimitor făcut aici prin standardele tradiționale.

Deci, de ce este Suburbiconul căzut? Foarte simplu: Clooney este nemulțumit de nevalorificat pentru a îndruma un scenariu al lui Coen Bros așa cum sunt cei mai mulți oameni. Se pare că a fost făcută de cineva care a urmărit Fargo și Burn After Reading de zeci de ori și a decis să facă acest lucru.

Se simte ca o imitație și, până la sfârșitul filmului, totul se dovedește a fi. Distribuția este chiar dură în ciuda unei performanțe fantastice a lui Julianne Moore. Damon nu poate decide dacă va juca amuzant sau serios și că într-adevăr joacă un rol important în violența filmului. Este confiționat, dar executat brutal.